Nye gebyrer for leje af haller i Nykøbing
Nykøbing IFs Oktoberfest bliver ikke berørt af de nye gebyrer, da foreninger friholdes. Arkivfoto

Nye gebyrer for leje af haller i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Fredag 24-11-23 - 09:04

NYKØBING - Odsherred Kommune har indført nye gebyrer for leje af haller i Nykøbing, hvilket påvirker både foreninger uden for kommunen samt kommercielle og ikke-kommercielle arrangementer.


Tidligere var der ingen opkrævning for leje af haller til træningslejre for foreninger uden for kommunen, men nu opkræves der 150 kroner pr. deltager pr. døgn. For større kommercielle arrangementer som koncerter og halbal med over 300 deltagere, hvor der før var fri leje, indføres nu et gebyr på 15.000 kroner, som dækker forbrug, oprydning, rengøring og mindre reparationer.

Hvis arrangøren selv står for rengøring og oprydning samt håndterer sceneopbygning og tilladelser, reduceres gebyret til 7.500 kroner, men eventuelle skader og mangelfuld rengøring vil blive faktureret.


For mindre kommercielle arrangementer med under 300 deltagere, hvor arrangøren også står for rengøring og sceneopbygning, vil prisen blive aftalt individuelt for hvert arrangement med et maksimum på 3.000 kroner, og skader eller mangelfuld rengøring vil ligeledes blive faktureret.

Det er værd at bemærke, at arrangementer afviklet af foreninger og aftenskoler under Folkeoplysningsloven ikke er omfattet af disse nye gebyrer.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.