Kræmmere skal betale gebyr til kommunen
Arkivfoto

Kræmmere skal betale gebyr til kommunen

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 23-11-23 - 21:56

NYKØBING / RØRVIG - Odsherred Kommune har truffet en beslutning, som påvirker kræmmermarkederne i både Nykøbing og Rørvig. Fremover skal der betales et gebyr for hver bod på markederne i disse områder.


Ifølge en opgørelse, som Nykøbing Avis har fået adgang til, vil gebyret være højere i Rørvig sammenlignet med Nykøbing. For Rørvig er gebyret sat til 90 kroner pr. bod pr. dag for en bod på maksimalt 9 kvadratmeter. I Nykøbing er det tilsvarende gebyr fastsat til 60 kroner pr. bod pr. dag for en bod på op til 9 kvadratmeter.


Denne prisforskel mellem de to lokationer kan afspejle forskellige omkostninger eller måske en strategisk beslutning fra kommunens side om at differentiere priserne baseret på lokationens popularitet eller faciliteter.


For kræmmere og arrangører af markederne indebærer denne nye gebyrstruktur en ekstra udgift, som skal tages i betragtning ved planlægning af markeder i disse områder. Det kan potentielt også påvirke antallet og typen af deltagere, der vælger at opstille boder på markederne i Nykøbing og Rørvig.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.