75-årig kvinde kvæstet ved træfældning
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

75-årig kvinde kvæstet ved træfældning

AF BJARNE HANSEN / Fredag 3-11-23 - 12:18

SJÆLLANDS ODDE - Torsdag formiddag klokken 10:52 indløb en alarmerende besked til Midt- og Vestsjællands Politi via nødnummer 112, der meddelte, at en person var kommet til skade i forbindelse med træfældning ved et sommerhus på Hyldebærstien på Sjællands Odde. Som følge af dette blev en ambulance øjeblikkeligt sendt til stedet.


Politiet ankom hurtigt til sommerhusets adresse, hvor de konstaterede tydelige spor efter træfældningen, herunder større træer, men ingen personer var til stede på stedet. Efter en nærmere undersøgelse fik politiet klarlagt hændelsesforløbet.


En 75-årig kvinde, som sammen med sin mand havde været i gang med at fælde træer på sommerhusgrunden, var blevet uheldigvis ramt af en større gren, der faldt ned og påførte hende skader på hoften og benene. Som følge af skaderne blev kvinden øjeblikkeligt indlagt på et nærliggende sygehus, hvor hun blev behandlet for adskillige knoglebrud.


Midt- og Vestsjællands Politi har iværksat en efterforskning og optaget en rapport om ulykken for at belyse de nøjere omstændigheder omkring træfældningen. De søger at fastslå, om der er nogen, der kan drages til ansvar for den 75-årige kvindes skader, og om der eventuelt er begået fejl i forbindelse med træfældningen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.