Nykøbing IF vandt sikkert over Raklev

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 22-4-23 - 19:14

NYKØBING - Det blev til en solid sejr til Nykøbing Idrætsforenings førstehold, da holdet i Serie 3 lørdag mødte Raklev GI på Kongeengen i Nykøbing.

Sejren blev på 5-2 efter 3-0 ved pausen.

Med tre mål af henholdsvis Kristian Gaarde, Morten Korsbæk Nielsen og igen Krisdtian Gaarde kunne NIF gå til pausen med en føring på 3-0.

Blot tre minitter inde i anden halvleg scorede Kristian Gaarde igen, og i de sidste minutter nettede Morten Korsbæk Nielsen for anden gang.

Gæsterne havde forinden fået pyntet på resultatet med to scoringer, men NIFs sejr kom aldrig i fare.

Efter 15 kampe har NIF 20 point, hvilket rækker til en syvendeplads.

Rækken føres af Jyderup BK og FC Lejre med henholdsvis 40 og 36 point.