Nykøbing IF sejrede i tæt opgør mod Jernløse BK
Arkivfoto: Henning Lundhøj

Nykøbing IF sejrede i tæt opgør mod Jernløse BK

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 11-5-24 - 17:26

NYKØBING - I en intens Serie 3 fodboldkamp på Kongeengen i Nykøbing lørdag eftermiddag trak Nykøbing IF det længste strå mod Jernløse BK med en sejr på 3-2.


Kampen startede stærkt for hjemmeholdet, Nykøbing IF, som dominerede første halvleg og sikrede sig en solid 3-0 føring inden pausen. Angrebsduoen Kristian Gaarde og Anton Madsen viste fremragende samspil, hvor Gaarde stod for to af målene og Madsen det tredje.


Jernløse BK kom stærkt tilbage i anden halvleg og formåede at sætte to mål ind midtvejs, hvilket skabte spænding om udfaldet af kampen. Trods et hårdt pres fra gæsterne i de sidste minutter af kampen, lykkedes det Nykøbing at forsvare deres føring og sikre alle tre point.


Efter weekendens runde af kampe, har Nykøbing IF samlet 20 point og ligger nu på sjettepladsen i rækken. Jernløse er et enkelt point foran på femtepladsen med 21 point. Hvalsø IF fører rækken med 44 point.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.