Udemotion for alle aldre ved Borren Højby
Arkivfoto

Udemotion for alle aldre ved Borren Højby

AF BJARNE HANSEN / Søndag 1-11-20 - 17:05

HØJBY - Borren Motion har fået 710.814 kroner i tilskud fra Nordea-fonden til Generations Fitness, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet ved Borren Højby Idræts- og Kulturcenter.


Hertil kommer et tilskud på 190.000 kr. fra Byrådets Erhvervspakke på i alt 1,5 mio. kr. til udefaciliteter ved skoler mv. Derudover har Højby Skole og Højby Idræts Ungdomsfond også bidraget, så den 1 mio. kr., projektet koster, nu er i hus.

Visionen om at etablere et udendørs træningsmiljø for alle aldersklasser og til brug i nærsagt alle døgnets timer, da der også kommer belysning op.


Planen er, at det udendørs fitnesscenter Borren Generations Fitness skal være klar i slutningen af februar.

- Det er planen, at vi senest sidst i februar 2021 vil kunne få overdraget og tage anlægget i brug, og dermed er der lagt op til, at alle, der kommer forbi, gratis kan benytte redskaberne, som er egnet fra nærmest 0 til 99 år, siger formanden for Borren Motion, Ella Nyholm.


- Der er de senere år kommet en øget interesse for bevægelse og motion udendørs på tværs af alder, og derfor er vi gået ind i Generations Fitness, som vi er sikre på vil blive til glæde for mange, siger Ella Nyholm.

Generations Fitness vil bestå af 10 forskellige træningsfaciliteter, for eksempel assisteret step, balancebom, træning af balance og koordination, street workout og hop ops. Anlægget placeres mellem Borren og fodboldbanerne.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.