Storsejr til Nykøbing over Roskilde

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 1-10-22 - 22:31

NYKØBING – Det blev til en sejr på hele 5-1. da Nykøbing Ifs førstehold lørdag eftermiddag havde besøg af Roskilde Boldklub på Kongeengen.

Det stod 1-0 ved pausen.

Gæsterne fik udvist en spiller 20 minutter inde i anden halvleg ved stillingen 2-1, og herefter scorede NIF tre mål inden for de sidste 10 minutter.

Med sejren kom NIF op på 9 point for ni kampe, og ligger på niendepladsen i rækken, der føres af Jyderup BK med 21 point for otte kampe - efterfulgt af FC Lejre, som har 19 point.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.