Sejlklub drøfter løn til trænere og bestyrelse
Foto: Nykøbing Sj. Sejlklub

Sejlklub drøfter løn til trænere og bestyrelse

AF BJARNE HANSEN / Søndag 5-7-20 - 00:04

NYKØBING - Nykøbing Sj. Sejlklub har overordnet en sund økonomi. Det har fået bestyrelsen til at drøfte, om dele af det frivillige arbejde i fremtiden skal lønnes, og bringer emnet op på generalforsamlingen.


I referatet fra det eneste bestyrelsesmøde står, at det på mødet blev diskuteret at give et vederlag til nogle bestyrelsesmedlemmer og trænere, da det anvendes i mange klubber.

“Der var sympati for et vederlag til trænere, men mindre for et vederlag til bestyrelsesmedlemmer. Emnet bringes op på generalforsamlingen”, står der i referatet.


Stiftet i 1943
Den 4. juni 1943 mødtes seks Nykøbingbåde ude på fjorden, og vedtog at danne sejlklubben ”Isefjord”. Der blev holdt stiftende generalforsamling 27 juli 1943 på Casino (det nuværende Havnekroen - red.) og bogtrykker Osvald Andersen blev valgt som formand.

På generalforsamlingen året efter havde klubben skiftet navn til Nykøbing Sjælland Sejlklub og Robert Larsen blev valgt til formand. Klubben havde 28 aktive og seks passive medlemmer.

Ved sejlklubbens start i 1943 var der kun nogle få lystfartøjer hjemmehørende i Nykøbing.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

UGENS MEST LÆSTE

DØDSFALD Lørdag 16-1-21 - 06:21
Dødsfald
DØDSFALD Tirsdag 19-1-21 - 07:29
Dødsfald

Flere nyheder