NIF tabte efter drømmestart i Hvalsø
Illustrationsfoto

AF BJARNE HANSEN / Søndag 3-10-21 - 21:36

NYKØBING – Trods en drømmestart lykkedes det ikke Nykøbing IF lørdag at besejre Hvalsø IF på udebane i Serie 3 i fodbold.

NIF kom foran efter blot seks minutters spil, og 0-1 var også stillingen ved pausen.

Men hjemmegolde fik udlignet nogle minutter inde i 2. halvleg, hvorefter et selvmål af Rasmus Hansen gav føring til hjemmeholdet, som scorede yderligere to mål, inden kampen blev fløjtet af.

Nederlaget betyder, at NIF er på 7. pladsen efter 8 kampe, hvor det er blevet til 11 point.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.