NB kårer ikke klubmestre
Igor Renauld stod for mange flotte resultater i den forgangne sæson. Privatfoto

NB kårer ikke klubmestre

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 10-6-20 - 13:36

NYKØBING - Coronavirussen satte en brat stopper for alt i Danmark, også badminton i Nykøbing Badmintonklub.


Badmintonsæsonen stoppede pludseligt i marts, inden man var kommet i gang med klubmesterskaberne. Derfor vil der ikke blive kåret nogle klubmestre for 2019/20.

Ungdomsspillerne har dog opnået flere gode reultater i forskellige turneringer. De fleste og bedste resultater stod U15 C-spilleren Igor Renauld for.

Han blev nummer tre i herresingle i Aakirkeby ud af 25 spillere og nummer to i mixeddouble sammen med søsteren Esther Renauld.


Ved landsmesterskaberne præsterede han at hive en bronzemedalje hjem blandt 31 deltagere i herresingle samt en tredjeplads i mixeddouble sammen med søster Esther.

Endelig vandt han sølv i herresingle ved sjællandsmesterskaberne blandt 28 deltagere. Her blev det også til en bronzemedalje sammen med Esther i mixeddoublen.

Igor blev belønnet med en oprykning til B-rækken efter sjællandsmesterskaberne, og kåret som årets ungdomsskolen i NB.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU