Kvinder spiller hyggebold i NIF
Illustrationsfoto

Kvinder spiller hyggebold i NIF

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 7-5-19 - 11:49

NYKØBING - Nykøbing IF er begyndt med hyggefodbold for kvinder på Kongeengen.

På dette hold er formålet ikke at vinde kampe eller deltage i turneringer, men i stedet at samle lokale kvinder til en sund, sjov og social træning.

Tilbuddet er opstået på baggrund af efterspørgsel blandt lokale kvinder, og klubben har taget positivt imod henvendelsen.

- Vi erkender blankt, at vi indenfor de seneste år har forsøgt med både et Fodbold Fitness hold og et dameseniorhold uden vedvarende succes, og det har vi selvfølgelig taget til efterretning. Vi har erfaret, at hvis ikke der er en fast tovholder, en fast træningsdag, og fodboldveninder, der holder fast i, at du skal prioritere tid til dig selv, så bliver det svært at gøre fodboldtræningen gældende blandt alle de andre prioriteringer, kvinder har i dag. Det er synd, for fodbold er vitterligt for alle, og vi vil gerne have alle med, fortæller seniorformand René Jensen.

Der er masser af argumenter for at kvinderne skal komme til fodbold: Man kommer i form samtidigt med, at man har det sjovt; Man kan tage en veninde under armen, og slå venindetid og motionstid sammen; Hvis man er ny tilflytter til byen, kan man lære områdets sejeste kvinder at kende – og så får man masser af frisk luft, og kan vise sine børn, at man bliver glad af at være aktiv udendørs.

Hyggefodboldholdet er for kvinder, som vil være sunde og sociale med fodbolden som omdrejningspunkt, men som ikke ønsker at spille kamp hver weekend.

- Vi har droppet at kalde holdet noget med ”fitness” for at skabe så fleksible rammer for træningsindholdet på holdet som muligt, og holdet skal ikke deltage i en turnering som et andet dameseniorhold. Der vil være masser af muligheder for styrke-, balance-, koordinations- og konditionsøvelser alligevel, og så skal der selvfølgelig spilles fodbold for sjov, fortsætter René Jensen.


Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Fredag 17-5-19 - 09:50 Bilforhandlers overskud halveret

Bilforhandlers overskud halveret

NYKØBING - J.P. Tamstorf Automobiler A/S i Kirkestræde i Nykøbing leverer et positivt resultat trods nedgang siden sidste år.

I was really skeptical to buy human hair wigs off net but I decided to just go for it, considering if I didn't like what I got I could always return it. I'm so glad I decided to buy it. This lace wigs uk is really good quality. It's really soft & I love the waves. I didn't bleach the knots or pluck the hairline. I could have plucked the lace wigs uk but I am too impatient for that. The wig still looks good withthout that done though. I like the wavy natural look so I will be leaving it in it's human hair extensions. I also did not dye it, since I also love the color. I have washed it & the waves & everything came right back. I will be buying another wig from this company. My only issue is that I have a small head so even with the clips on the tightest little clip thingy it is still a little loose, but not to the point where you can even tell. I do use human hair extensions uk glue as well as got 2b glued. A great investement. I got the silk top 20”. I love the length.