Klaus Adamsen fik EM-sølv i bridge
EM-sølvvinderne er fra venstre: Jørgen Hansen, Dennis Koch-Palmund, Klaus Adamsen, H.C. Nielsen, Knud-Aage Boesgaard, Steen Schou og Jytte Ibsen (coach).

Klaus Adamsen fik EM-sølv i bridge

AF BJARNE HANSEN / Fredag 24-6-22 - 07:42

NYKØBING – Klaus Adamsen fra Nykøbing er blandt de skrappe ved kortbordet. Han er med på det danske seniorlandshold i bridge, som netop har vundet sølvmedaljer ved Europa Mesterskaberne på Madeira.


Godt EM for Danmark
- Det var et godt EM for Danmark, og jeg er stolt over holdets indsats, siger landstræner og sportschef Bo Lønberg Bilde.

Sølvmedaljerne kommer kun to måneder efter, at de danske seniorer vandt bronze ved VM, ligesom det blev til guld ved det forrige VM. Indimellem har de rød-hvide vundet guld ved NM i åben række. Så Danmark er en af verdens stærkeste bridgenationer – ikke mindst blandt veteranerne.

- De flotte resultater viser, at man kan drive det vidt på konkurrenceplan, også selv om man er lidt oppe i årene, siger Charlotte Fuglsang, direktør i Danmarks Bridgeforbund.


Plads til alle
- Bridge er en inkluderende sportsgren med plads til alle aldersgrupper. Spillet kan dyrkes med lige stor fornøjelse, uanset om man tilhører verdenseliten eller netop har taget sine første stik på et begynderhold, fremhæver Charlotte Fuglsang.

Spillet er ifølge Charlotte Fuglsang samtidig med til at holde hjernen sund.

Videnskabelige undersøgelser dokumenterer, at bridge vedligeholder den mentale kapacitet livet igennem og forebygger sygdomme som alzheimers.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.