Kajakroning som børneaktivitet
Foto: Odsherred Kano- og Kajakforening

Kajakroning som børneaktivitet

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 1-7-20 - 00:11

NYKØBING - Odsherred Kano- og Kajakforening tilbyder i juli kajakroning som en sommerferieaktivitet i Strandhusene for børn i alderen 6 til 17 år.


Der vil være instruktion i kajakroning i beskyttet farvand, tæt på kysten og på lavt vand. Der instrueres i brug af kajak. Der øves ind- og udstigning samt øvelser i at kæntre og komme tilbage op i kajakken.

Der undervises i knob og knuder, samt vind og vejr, beklædning, kroppens fysiologi, signaler ved kulde, lidt førstehjælp, angst osv.

Instruktion forestås af erfarne kajakinstruktører.


Klubben gør opmærksom på, at kajakkerne er sødygtige fartøjer specielt lavet til børn og unge.

Aktiviteten foregår hver to gange hver onsdag til og med 29. juli med start kl. 09:00 og sluttid kl. 11.30 og kl. 13:00 til 15:30. Der er mødetid 10 minutter før starttidspunktet.

Klubben gør også opmærksom på, at alle deltagere skal kunne svømme minimum 200 meter og al instruktion i kajak foregår med redningsvest. Kajakforeningen stiller kajakker, redningsveste, samt udstyr til rådighed.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU