Fodboldskole på Kongeengen
Foto: DBU

Fodboldskole på Kongeengen

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 11-6-20 - 05:23

NYKØBING - Nykøbing Idrætsforening arrangerer også denne sommer DBU Fodboldskole for ungdomsspillere i fem dage på Kongeengen.


Det er noget anderledes, end da klubbens teknisk dygtige førsteholdsspiller Svend Svane i 1970’erne havde sommertræning med byens fodboldglade drenge, som kunne tage teknikmærke i bronze, sølv og guld.

Svend Svane brugte sin sommerferie på at gøre drengene dygtigere.

De seneste år er det et koncept fra Dansk Boldspil-Union, som klubber over hele landet benytter.


Det er niende år i træk Nykøbing IF er vært for DBUs fodboldskole for alle fodboldglade børn født i 2005-2013.

Feriebørn også velkomne
Fodboldskolen er ikke kun for NIF fodboldpiger og -drenge, men klubben tager også imod friske spillere, der er med familien i sommerhus i området og spillere fra naboklubberne.


Foto: DBU

Fodboldskolen følger naturligvis retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med Covid-19, så alle friske fodboldspillere trygt kan deltage.

Rent pigehold
Sidste år var der flere forespørgsler på et rent pigehold, og det har NIF lyttet til, så i år får pigerne mulighed for en pigefodboldskole. Den er helt ligesom drengenes, men gruppen består kun af piger. De otte piger, der skal til for at kunne afsætte en træner til gruppen alene, skulle det helt klart være muligt at samle, især hvis de piger, der tilmelder sig, lige spreder budskabet blandt deres holdkammerater og veninder.

Det koster 879 kr. at deltage i fodboldskolen, som afvikles fra 27. - 31. juli, oplyser NIF.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU