Dartklub kan ikke få tilskud i nye lokaler
Illustrationsfoto

Dartklub kan ikke få tilskud i nye lokaler

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 5-11-20 - 09:55

NYKØBING - Odsherred Dartklub kan ikke få lokaletilskud, hvis den vælger at flytte fra de nuværende lokaler på skolen på Grundtvigsvej til lejede lokaler på Havnevej 2.


Klubben ønsker at flytte, fordi der i Havnegade er mukighed for at lade udstyret stå efter hver træningsaften og der er bedre parkeringsmuligheder. Ved de nuværende lokaler er der en udfordring for foreningens gangbesværede medlemmer.

En anden årsag er, at foreningens medlemmer er omfattet af det generelle rygeforbud, der råder i kommunale bygninger. Det vil man kunne komme ud over, ved at kunne flytte til lejede lokaler.


Foreningens udgift i forbindelse med leje af lokaler i Havnegade vil beløbe sig til 5.500 kr. pr. måned.

Kommunen vurderer imidlertid, at den ikke er forpligtet til at yde tilskud, idet kommunen ved sin nuværende anvisning af lokale til foreningen har overholdt sin anvisningspligt.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.