• <em>Clean Car viste sig igen at være turneringens bedste hold, og vandt sikker over Nykøbing Avis i finalen. Foto: Anders Kristoffersen</em>
  • Foto: Anders Kristoffersen<br>
  • Foto: Anders Kristoffersen<br>
  • Foto: Anders Kristoffersen<br>

Clean Car vandt atter Bytrommen Cup

AF BJARNE HANSEN / Søndag 2-8-20 - 17:30

NYKØBING - Nykøbing IFs firmaturnering, Bytrommen Cup, blev også i år vundet af Clean Car i Rørvig. Holdet slog i finalen Nykøbing Avis med 4-1 efter 1-1 ved pausen.


De mange kampe på Kongeengen blev afviklet i flot solskin, og mange havde lagt turen omkring stadion for at følge kampene.

Der var i alt 10 hold med i Bytrommen Cup, og de var inddelt i to puljer. De to bedste hold fra hver pulje gik videre til semifinalerne.


Der blev spillet for at vinde. Foto: Anders Kristoffersen

Clean Car og Nykøbing Avis var i samme pulje, men kom i hver sin semifinale, og gik bedre videre til finalen, som var dobbelt så lang, to gange 15 minutter, som de indledende kampe.

Avisholdet var ubesejret inden finalen, og havde slået Clean Car i de indledende kampe. Inden finalen havde ingen hold scoret mod Nykøbing Avis. Men i anden finalens anden halvleg havde avisens hold brugt sine kræfter, og det noget yngre Clean Car viste sig som turneringens bedste hold.

Efter kampene var der fællesspisning, hvor spillerne hyggede sig og den vandrepokalen blev overrakt til Clean Car.


Mange tilskuere fulgte de spændende kampe på Kongeengen. Blandt dem malermester Ib Christiansen. Foto: Anders Kristoffersen


Kioskbestyrer Claus Dige og datteren Josephine havde travlt med at skænke kolde fadøl i sommervarmen. Foto: Anders Kristoffersen


Holdene fandt klogeligt ind i skyggen mellem kampene. Foto: Anders Kristoffersen

I al fald en enkelt måtte erkende, at han ikke havde samme hurtighed, som i de yngre dage, og også var blevet lidt tungere med årene. Foto: Anders KristoffersenFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU