600 til gymnastik i Nordgårdshallen
Gymnasterne viste, hvad de har trænet på hele vinteren.

600 til gymnastik i Nordgårdshallen

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 26-3-19 - 10:00

NYKØBING - Nykøbing Sj. Gymnastikforenings forårsopvisning i lørdags havde omkring 600 gæster og aktive.

Med knap 400 betalende gæster og godt 200 gymnaster var Nordgårdshallen fyldt, da gymnastikforeningen traditionen tro sluttede sæsonen af med forårsopvisning.

Glade og smilende gymnaster i alderen fra 2 til 85 år viste deres familier hvad de har lavet siden september - og der blev taget rigtig godt imod alle hold af publikum med storslået opbakning og velfortjente klapsalver for deres flotte indsats.

- Det er en rigtig god dag for alle, og jeg ved, at gymnaster, trænere og hjælpetrænere gør en stor indsats for at det hele sidder “lige i skabet”, siger gymnastikforeningens nyvalgte formand Laust AndersenÅrets gæstehold var Odsherredholdet. De gjorde det også rigtig godt. Nykøbing Sjælland Gymnastikforening har tre gymnaster med på holdet.

Efter opvisningen blev der dækket op til 71 gæster i Nordgårdshallens cafeteria, som deltog i spisning med indisk buffet og pizzaer.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU