• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Villa i Rørvig i første række til Isefjorden

ANNONCEINDHOLD

Onsdag 27-3-24 - 20:30

BOLIG - Ugens hus hos Nybolig i Nykøbing er en indflytningsklar villa på Toldbodvej i Rørvig med et boligareal på 124 kvadratmeter.


Denne charmerende villa, med et boligareal på 124 kvadratmeter, er det perfekte match for dem, der søger en kombination af natur, nærhed og nytænkende indretning. Stueetagen er dedikeret til samvær og afslapning med et åbent opholdsmiljø, der elegant forener køkken, spisestue og stue. Det hele indrammes af en lysgivende karnap, der sikrer en storslået udsigt over fjorden og lader dagslyset strømme ind.


Til villaen hører også et hyggeligt værelse og et badeværelse på stueetagen, hvor der er gjort plads til vaskefaciliteter. Førstesalen byder på endnu mere charme med tværgående, fritlagte loftsbjælker, der sammen med det høje til loftet skaber en følelse af rummelighed og åbenhed. Herfra er der adgang til en sydøstvendt altan, som tilbyder de perfekte rammer for at nyde morgenkaffen til synet af de betagende solopgange.


Udover et ekstra værelse med eget bad finder man på førstesalen også et disponibelt rum, der tilføjer ekstra fleksibilitet til boligens anvendelse. Sommermånederne i denne villa indbyder til at flytte livet udenfor, hvor man kan nyde morgenmaden eller frokosten på terrassen med udsigt til vandet, akkompagneret af den friske havbrise og lyden af bølgebrus.


Rørvig-området er kendt for sit rige udvalg af aktiviteter og naturoplevelser. Fra de populære badestrande som Rørvig Strand og Skansebugten Strand til Sandflugtsplantagen med dens unikke sandklitter, tilbyder området noget for enhver smag. Med daginstitutioner, en friskole, idrætsforeninger samt indkøbsmuligheder og charmerende spisesteder ved havnen, er Rørvig det ideelle sted at kalde hjem.

Kontantpris: 4.995.000 kr.
Udbetaling: 250.000 kr.
Brutto: 28.336 kr.
Netto: 22.399 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotosFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.