• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Velholdt etplansvilla på blind vej i Nykøbing

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 10-2-24 - 09:08

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en velholdt etplansvilla på Fjordvej i Nykøbing. Med sine 143 kvadratmeter byder hjemmet på en velovervejet planløsning, der er ideel for både familier og dem, der søger et komfortabelt og rummeligt hjem.


Villaen har fire værelser, hvilket giver masser af plads til familie, gæster eller hjemmekontor. Det store badeværelse og praktiske bryggers bidrager til den daglige bekvemmelighed, mens det rummelige spisekøkken inviterer til hyggelige middage og samvær. Stuens hjerte er den store, indbydende stue, der med direkte adgang til den vestvendte terrasse, bliver et naturligt samlingspunkt for familien.


Udearealerne på den 988 kvadratmeter store grund er ligeledes imponerende. En carport og et udhus sørger for praktisk opbevaring, mens drivhuset tilbyder muligheder for dem med grønne fingre. Den vestvendte fliseterrasse er det perfekte sted at nyde aftensolen, og den velholdte have med sin nemme græsplæne, smukke, blomstrende buske og bede samt en stor køkkenhave, inviterer til udendørsaktiviteter og afslapning. Haven byder desuden på et rigt udvalg af frugttræer og -buske, der garanterer friske frugter gennem sæsonen.

Kontantpris: 1.595.000 kr.
Udbetaling: 80.000 kr.
Brutto: 9.114 kr.
Netto: 7.202 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.