• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>

Unikt hjem i Nykøbings havnemiljø

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 16-12-23 - 09:39

BOLIG - Denne uges fokus hos Nybolig Nykøbing er et særdeles attraktivt rækkehus beliggende på Havnevej i Nykøbing. Denne ejendom er en del af det eksklusive boligprojekt "Kanalhusene", som består af rækkehuse designet af de anerkendte aarhusianske arkitekter fra Arkitema.


Med en adresse i Kanalhusene tilbydes et unikt hjem med en beliggenhed lige ved Nykøbing Bugt. Boligerne her er særligt bemærkelsesværdige for deres kombination af de bedste elementer fra et parcelhus med en enestående følelse af at være tæt på vandet. Boligen er på 144 kvadratmeter fordelt over to plan og byder på lyse opholdsrum, gennemførte designvalg og brug af kvalitetsmaterialer. Beliggenheden er i hjertet af Nykøbing charmerende havnemiljø.


Stueplanen i huset er indrettet med et åbent opholdsmiljø, der nyder godt af naturligt lys fra sydvendte glaspartier og en hyggelig pejseindsats. Boligens Boform-køkken er elegant designet med sorte elementer og en granitbordplade, der står i flot kontrast til den lyse indretning. Derudover findes et pænt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

På første sal finder man en åben repos, der kan anvendes til flere formål såsom kontor eller læsekrog. Her er også to store værelser, begge med indbyggede skabe og fransk altan, samt et yderligere badeværelse med brus.


Udover det indendørs tilbyder boligen en sydvendt altan med udsigt over kanalen og en privat, flisebelagt gårdhave på husets bagside. Boligen har også et rummeligt skur og høje mure, der sikrer privatliv.

En særlig fordel ved denne adresse er muligheden for at have en båd liggende ved kanalen. Beliggenheden er desuden tæt på den hyggelige lystbådehavn, hvilket tilføjer et ekstra element af maritim charme til ejendommen.

Kontantpris: 3.450.000 kr.
Udbetaling: 175.000 kr.
Brutto: 19.641 kr.
Netto: 15.641 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.