• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Stor velbygget familievilla i Nykøbing

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 20-4-24 - 00:01

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en villa på Bakkedraget i Nykøbing med et boligareal på 146 kvadratmeter og 80 kvadratmeter kælder.


Med sine mange kvadratmeter tilbyder dette hjem rigelig plads og mange muligheder for enhver familie.

Udefra imponerer villaen med sin klassiske røde mursten og kontrasterende hvide vinduesrammer. En rummelig indkørsel foran huset tilbyder god plads til parkering af flere biler, og en separat indgang til kælderen øger boligens funktionalitet og tilgængelighed.


Indenfor bydes gæster velkommen i en entré, der også tjener som husets fordelingsgang. Herfra ledes man til hjemmets tre indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene har et eget badeværelse en suite – perfekt for forældrene. Et andet badeværelse er strategisk placeret for enden af gangen.

Det store bryggers fører videre til et rummeligt køkken-alrum med franske døre, der åbner op til en lys og indbydende stue. Stuen nyder godt af masser af naturligt lys fra syd, hvilket gør det til et perfekt sted for familien at samles.


Kælderen rummer tre disponible rum, alle holdt i flot stand, hvilket tilføjer yderligere værdi til hjemmet med muligheder for både opbevaring og ekstra opholdsrum.

Udenfor kan man nyde den velanlagte have, der ligger ideelt i forhold til solens placering, komplet med charmerende terrasseområder og en stor, letanvendelig græsplæne – et sandt paradis for både afslapning og leg.

Dette hjem på Bakkedraget repræsenterer en enestående mulighed for familier, der ønsker at kombinere rummelighed og funktionalitet med klassisk og indbydende design.

Kontantpris: 2.595.000 kr.
Udbetaling: 130.000 kr.
Brutto: 14.777 kr.
Netto: 11.679 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.