Smag på Nykøbing Sjælland
I Nykøbing Sjælland er der spisesteder både ved havnen, i byens gader og ude omkring på landet. Arkivfoto

Smag på Nykøbing Sjælland

ANNONCEINDHOLD

Onsdag 25-11-20 - 11:34

Nykøbing Sjælland er hovedbyen i Odsherred, og her er godtfolk gennem århundreder kommet for at handle, gå på marked, arbejde og uddanne sig. Også i dag er Nykøbing Sjælland en livlig by og byder med sine knap 5.200 indbyggere på et rigt og varieret liv.


Er man til smagsoplevelser, er Nykøbing Sjælland et fint sted at komme forbi, og der er muligheder på mange niveauer, hvis man også inddrager oplandet i sine bestræbelser på at finde et godt spiseted.

Der er spisesteder både ved havnen, i byens gader og ude omkring på landet.

Øllet skummer lystigt
Holder du af øl, kan du givetvis finde steder at tage til en herlig ølsmagning, idet byen byder på mange værtshuse og kroer og også på egne bryggerier.

Blandt andet finder du det lille Riis' Bryghus i hjertet af Nykøbing Sjælland, men du skal skynde dig, hvis du vil prøve dette sted, for det lukker i 2021. Men så er der mange andre muligheder, blandt andet Odden Bryg, hvor du dog skal køre lidt uden for byen for at få del i deres bryg, som bærer så herlige navne som Havhingst og og Havbund.

Men smagsoplevelser er jo mange ting, og om man søger fast eller flydende, afhænger både af smag og pengepung. Der er mange muligheder for at finde en unik oplevelse også i Nykøbing Sjælland.


Dragsholm kalder
Lidt uden for Nykøbing Sjælland finder du Dragsholm Slot, der har udviklet sig til et af de mest berømmede spisesteder i Danmark.

I mange år har den fremragende køkkenchef Claus Henriksen sat sit præg på køkkenet i det 800 år gamle slot, og han har blandt andet været drivkraften i, at slotskøkkenet i dag har en stjerne i Michelins gastronomiske vejviser. Han stopper som leder i 2021, men vi er sikre på, at det gastronomiske stjerneskud vil sørge for at bevare sin plads i den danske madverden.

Et andet kendt sted - og denne gang i selve Nykøbing Sjælland - er Cafe Nokken, hvor man kan få moderne bistromad med fokus på ikke mindst fisk og skaldyr. Her er også galleri, og derfor besøges det jævnligt af lokale, ligesom mange turister finder vej hertil.


Alt fra bøf til østers
I Nykøbing Sjælland finder du restauranter, som dækker hele spektret fra bøf og burger til østers og jomfruhummer. Der er altså mad at få til enhver smag, så vi kan kun anbefale dig at lægge vejen forbi og få en herlig madoplevelse.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.