Sådan pynter du bedst op til en elegant og simpel jul
Illustrationsfoto

Sådan pynter du bedst op til en elegant og simpel jul

ANNONCEINDHOLD

Tirsdag 29-12-20 - 16:44

December og julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder at vi endnu engang skal finde julepyntet frem og bestemme os for hvordan hjemmet, i år, skal pyntes.

Denne artikel vil komme med simple tips til hvordan du bedst pynter hjemmet op til jul. Julen er en tid fyldt med liv og glade dage og mange dejlige besøg fra gæster fra nær og fjern.

Det kan derfor være en god idé at sikre at vinduerne står knivskarpt, og frygt ej, for du kan få hjælp af en vinduespudser i Virum. Synes du desuden også, at efteråret har været lidt for hård ved fliserne på terrassen, så kan du læse mere om fliserens, ved at følge linket.

Simpelt og elegant
De fleste danske hjem finder det gamle,og måske uddaterede, julepynt frem fra loftet eller kælderen. Det er ikke altid at det gamle julepynt passer ind i et moderne hjem, men heldigvis kan du sagtens pynte hjemmet op på en elegant og stilfuld måde.

Vælg en farvepalette, der passer til din boligs indretning, for hvis julepynten har et simpelt udtryk, vil du hurtigt opdage at du opnår et mere elegant pyntet hjem. Det er også en god idé at gå med en eller to bestemte farver som eksempelvis sort og sølv eller guld og rød, da det vil skabe et behageligt og simpelt “look”.

Vælg juletræsdekorationer der passer til dit hjem
En stor del af at pynte op til jul, er at pynte det traditionelle juletræ. Juletræspyntning er en tradition i mange danske familier og kan hurtigt set rodet ud, hvis der ikke er lagt en bestemt stil for, hvordan træet skal pyntes. Vælg juletræspynt der passer i farverne og stilen til din indretning.

Når du vælger farver til dit juletræ, er det en god idé at vælge gyldne, sølv, hvide, grå eller grønne toner. Disse farver passer nemlig utrolig godt ind i de fleste danske og moderne hjem. Valg af farver er ikke kun et godt råd når det gælder juletræspynt, men også når det kommer til den fine borddækning.

Lav dine egne dekorationer
En tredje måde at holde julepynten simpel og elegant på, er ved selv at kreere dekorationerne. Kalenderlys og adventskalender er vigtige juledekorationer, og bør passe til resten af stilen som du har lagt for hjemmet.

En god måde at skabe elegante og simple juledekorationer på, er ved at lave naturlige dekorationer bestående af materialer som træ, kogler og gran. Spar på glimmer og hold det så naturtro som muligt. Den naturlige juledekoration vil passe ind i de fleste hjem, og kan måske endda blive stående helt til den næste højtid.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.