Sådan finder du frem til den bedste elektroniske p-skive

Sådan finder du frem til den bedste elektroniske p-skive

ANNONCEINDHOLD

Torsdag 22-10-20 - 14:34

MOTOR - Det kan koste næsten helt op til 800 kr. at få en P-bøde. Derfor kan det hurtigt betale sig at købe en elektronisk p-skive i stedet for.

Dette gælder især, hvis du er glemsom og får dumme P-bøder for at glemme at stille p-skiven. I denne artikel kan du læse om hvordan du kan finde frem til de bedste p-skiver.

Sammenlign de bedste p-skiver online
I stedet for selv at lede, kan du sammenligne de bedste p-skiver online, og dermed finde frem til den elektronisk p-skive, som passer dig bedst.

Hvad koster en elektronisk p-skive?

I Danmark kan du finde en elektronisk p-skive til omkring 350 kr., og der er også elektroniske p-skiver som når op på 800 kr. Når man tænker på at en p-bøde kan koste op til 800 kr., kan du altså "betale" din elektroniske p-skive ved blot at undgå en irriterende p-billet.

El p-skiver med batterier
Størstedelen af de elektroniske p-skiver nu til dags bruger batterier. De batteridrevne p-skiver holder normalt op til tre op, og derfor går der lang tid mellem at du skal skifte batterierne ud.

Overvej en parkeringsskive med solceller
Du kan også vælge en elektronisk p-skive, som drives ene og alene via solceller. Så slipper du for at skulle udskifte batterierne før eller senere, og du er mere miljøvenlig. Bæredygtighed er vigtigt for mange, når det kommer til produkter, som er bedst i test.

Overvej el p-skiver, som drives af bilen
Du kan også vælge en elektronisk p-skive, som bliver drevet af batteriet i din bil. Igen er det en god alternativ løsning, hvis du foretrækker ikke at skulle skifte batteriet på uret. Dog er det lidt bøvlet at montere i bilen, og derfor kan det måske være bedst at vælge en af de to førnævnte løsninger.

Tænk også over designet
De fleste tænker over at ens bil ser godt ud, og hvis din bils look betyder meget for dig, bør du også tænke over designet af din p-skive. Der er et enormt udbud af elektroniske p-skiver i Danmark, og de fleste har ens egenskaber. Derfor kan det være at designet får en afgørende rolle i den sidste ende.

Husk at tjekke at din elektroniske p-skive skifter mellem sommertid og vintertid

Det er simpelt at indstille en elektronisk p-skive. Du skal blot sætte klokken til det, der fx står på din smartphone. Dog skal du huske at tjekke at din elektroniske p-skive skifter over til enten sommertid eller vintertid, så du undgår en dum bøde i den forbindelse. Det er nemlig ikke altid at de gør det automatisk.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.