• <em><strong>Foto: Nybolig Nykøbing</strong></em>

Præsentabel villa tæt på havnemiljø og skov

Lørdag 3-2-24 - 09:12

BOLIG - Denne uges hus hos Nybolig i Nykøbing er en imponerende villa beliggende på Egebjergvej i Nykøbing, med en generøs boligareal på 202 kvadratmeter.


Villaen har en attraktiv placering overfor Grønnehave Skov og har samtidig Nykøbing Sjælland Lystbådehavn som nabo. Det er let tilgængeligt til butiksliv og spisesteder i bymidten samt togstationen med forbindelse til Holbæk. Børnene kan nemt cykle til Nykøbing Skole, og de mindste kan finde pasning tæt på hjemmet, f.eks. i Skovbørnehaven.


Villaen er placeret tilbagetrukket på grunden og nyder godt af en privat have, der skaber en følelse af ro og ugenerethed.

Boligen byder på et behageligt lysindfald og moderne bekvemmeligheder. Et stort opholdsrum og et rummeligt køkken-alrum udgør hjertet af boligen, og her er der rig mulighed for at indrette sig efter eget ønske og samle familien. Køkkenet er elegant udført med hvide, grebsfri fronter og praktiske løsninger.


Derudover rummer boligen fire gode værelser, et rummeligt badeværelse og et gæstetoilet. Der er også et mindre, ekstra opbevaringsrum. Alle værelser er lyse og giver mulighed for personlig indretning, og badeværelset inkluderer en glasbruseniche samt en vaskestation.

Denne villa på Egebjergvej i Nykøbing byder på en attraktiv kombination af komfortabelt boligareal og en placering tæt på naturskønne omgivelser og bylivets bekvemmeligheder.

Kontantpris: 2.150.000 kr.
Udbetaling: 110.000 kr.
Brutto: 12.228 kr.
Netto: 9.673 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.