• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Moderne ejerlejlighed med havneudsigt i Nykøbing

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 17-2-24 - 09:50

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en ejerlejlighed på Havnevej i Nykøbing med et boligareal på 92 kvadratmeter.


Denne ejendom, opført i 2009, skiller sig ud med sit moderne design og brugen af store glaspartier, der sikrer en naturlig lysindfald og en sømløs forbindelse mellem det indendørs og det udendørs liv. Lejligheden veldisponeret og strækker sig over ét plan.


Boligen byder på en indbydende entré, der fører videre til et rummeligt køkken-alrum. Køkkenet, udstyret med moderne faciliteter, åbner op til en stue med direkte adgang til havnefronten, hvor gulv-til-loft vinduer ikke blot tilfører rummet et naturligt lys, men også sikrer en betagende udsigt over området.

De to værelser i hjemmet er strategisk placeret på hver sin side af gangen, hvilket tilfører en følelse af privatliv og ro. Et pænt og funktionelt badeværelse fuldender lejlighedens indretning.


Et særligt træk ved denne ejendom er den private, vestvendte terrasse, som inviterer til afslapning og socialisering i sommermånederne. Terrassen, der er udstyret med overdækning, tilbyder et behageligt udendørs rum, hvor man kan nyde solens stråler eller lytte til de klukkende bølger, uanset vejret.

Kontantpris: 3.000.000 kr.
Udbetaling: 150.000 kr.
Brutto: 17.095 kr.
Netto: 13.512 kr.Link:
Nyboligs omtale og flere fotosFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.