• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Meget velholdt villa i rolige omgivelser

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 22-6-24 - 14:31

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en smukt vedligeholdt villa fra 2004, beliggende i de fredelige omgivelser på Rosendalen i Nykøbing.


Denne attraktive ejendom tilbyder 133 kvadratmeter veludnyttede kvadratmeter med en god planløsning, der inkluderer fire værelser, to badeværelser, et bryggers samt et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét.

Grunden på 973 kvadratmeter byder på et solrigt terrassemiljø, et charmerende anneks og en rummelig garage. Villaen præsenterer sig med en idyllisk mørk facade kombineret med hvide detaljer, og det sydvendte opholdsmiljø sikrer, at solen strømmer uhindret ind i hjemmet. Fra stuen er der direkte adgang til terrassen, hvilket skaber en harmonisk overgang mellem ude- og inderum.


De fire værelser er alle af indretningsvenlige størrelser, hvilket giver god fleksibilitet for familier i alle størrelser. Forældresoveværelset har desuden eget badeværelse en suite, mens det andet badeværelse er placeret centralt mellem de øvrige værelser.

Haven er perfekt orienteret mod syd, hvilket også gælder for den store fliseterrasse. Ud over terrassen byder haven på en nem græsplæne og velplejede bede, der tilsammen skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Den tilhørende garage og det fine anneks, der matcher husets facade, fuldender billedet af en yderst velholdt og indbydende ejendom.


Denne villa er ideel for familien, der ønsker et hjem i rolige omgivelser uden at gå på kompromis med hverken plads eller æstetik.

Kontantpris: 2.250.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto: 12.965 kr.
Netto: 10.236 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.