• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Liebhaverejendom i første række til Isefjord

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 2-3-24 - 00:01

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en liebhaverbolig i særklasse på Toldbodvej i Rørvig og placeret i første række til Isefjord - og til en udbudspris på 12 millioner kroner.


Fra flere af husets rum er der frit vue over vandet, og udsigten kan tillige nydes fra den store grund. Sidstnævnte strækker sig hele vejen ned til Fjordstien, hvorfra der er adgang til det private strandstykke.

Denne imponerende ejendom, opført i år 2000, udstråler elegance og kvalitet på sine 232 kvadratmeter, der inkluderer moderne komfort som gulvvarme og en praktisk integreret carport med tilhørende redskabsrum.


Med sin indbydende rødmalede facade, stilfulde sorte sokkel og charmerende hvide sprossevinduer, smelter boligen naturligt sammen med Rørvigs idylliske omgivelser. Hjemmet er et sandt mesterværk af arkitektonisk design og materialevalg, hvor især de flotte kiplofter bidrager til en luftig og indbydende atmosfære.

Boligen byder på fire velproportionerede værelser, herunder et med eget badeværelse, et yderligere badeværelse, et funktionelt bryggers samt en imponerende opholdssektion. Denne inkluderer et rummeligt køkken-alrum samt en todelt stue, der er prydet med en smuk, buet glaskarnap og fem dobbeltdøre, der sikrer en sømløs overgang til det imponerende udeareal.


Stuens og køkken-alrummets brændeovne skaber en hyggelig atmosfære, mens de store vinduespartier tilbyder uovertruffen udsigt over fjorden og sikrer et fantastisk lysindfald. Udenfor åbenbarer der sig en stor gårdhave og et velholdt haveanlæg, komplet med stensætninger og en solrig udsigtsterrasse, hvorfra ejendommens storslåede placering virkelig kan værdsættes.

Endvidere findes et anneks på ejendommen, der ligesom hovedhuset nyder godt af fjordudsigt, kiploft, brændeovn, og egen terrasse, hvilket tilføjer endnu et lag af luksus til denne allerede imponerende bolig.

Kontantpris: 12.000.000 kr.
Udbetaling: 600.000 kr.
Brutto: 68.195 kr.
Netto: 53.912 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotosFORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.