• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Indflytningsklart hus centralt i Nykøbing

Lørdag 29-6-24 - 06:03

BOLIG – Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en indflytningsklar villa på Isefjordsvej, der byder på en charmerende og funktionel boligoplevelse. Huset, der er opført i halvandet plan, har et samlet boligareal på 93 kvadratmeter og er perfekt for dem, der søger et hjem med historie og moderne bekvemmeligheder.


Planløsningen inkluderer to stuer og to soveværelser med loft til kip, hvilket skaber en rummelig og luftig atmosfære. Ejendommen har kun nabo til den ene side og grænser op til områdets store legeplads, hvilket gør den ideel for familier. Overfor ejendommen ligger Kongeengens Idrætsanlæg med boldbaner og tennisklub, og det veludviklede stisystem giver nem adgang til Grønnehaveskoven og lystbådehavnen.


Huset stammer fra år 1900 og fremstår med røde mursten, hvide sprossevinduer og et traditionelt sadeltag. Indenfor præsenterer boligen sig med hvide vægge, pæne gulve, synlige loftsbjælker og fine fyldningsdøre, som alle bidrager til husets karakter og charme.

Stueplanet rummer et funktionelt, hvidt køkken med praktisk flisegulv, komfur, køleskab og en installeret vaskemaskine. De to stuer får et naturligt lysindfald fra syd og har udsigt til den grønne baghave. Stuerne er regulære og lette at indrette som henholdsvis spisestue og tv-stue.


Etagen afrundes af et hvidt badeværelse med brusehjørne. Førstesalen er særligt indrettet med separate trapper til hvert soveværelse, hvilket betyder, at der ikke er spildt kvadratmeter på en repos, og de to soveværelser har en fornuftig størrelse.

Den frodige baghave er omkranset af hæk, store buske og høje træer. Den er anlagt med to fliseterrasser, hvor du kan nyde solen og de rolige omgivelser.

Kontantpris: 850.000 kr.
Udbetaling: 45.000 kr.
Brutto: 4.976 kr.
Netto: 3.926 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.