• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>
  • Foto: Nybolig Nykøbing<br>

Indbydende villa med flot udsigt til Højby Sø

ANNONCEINDHOLD

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 25-3-23 - 09:42

BOLIG – Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en velholdt villa i skønne omgivelser i Højby med udsigt til Højby Sø.


Boligen byder på 100 kvadratmeter fordelt over et plan, som gennemgående præsenterer sig lys og indbydende.

Boligen fremtræder med hvidmalet facade, vinduesrammer i en matchende nuance samt sort tag. Inden døre er et åbent opholdsrum med køkken, spisestue og stue samlet i ét rum. Køkkenets skabe og skuffer gemmer på ideelle opbevaringsløsninger, og på samme tid er der også alle nødvendige hvidevarer til rådighed. I stuen indrettes med en spiseafdeling, som familien kan samles omkring såvel som en sofagruppe til afslappende stunder. Fra stuen kan åbnes til den fantastiske udestue med vinduespartier, der lader dagslyset strømme ind og giver udsyn til arealerne omkring. Videre inkluderer huset et praktisk bryggers, et brusebadeværelse samt et værelse.


Grunden er på 1.379 kvadratmeter, som er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil med græsplæne og let beplantning, ligesom der er en carport og brugbare udhuse.

Kontantpris: 1.695.000 kr.
Udbetaling: 85.000 kr.
Brutto: 9.948 kr.
Netto: 7.830 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.