Hvilken iPhone model skal du vælge?
Illustrationsfoto

Hvilken iPhone model skal du vælge?

ANNONCEINDHOLD

Mandag 26-4-21 - 09:55

Hvis du ligesom tusinde mange andre danskere er fan af iPhone og på udkig efter en ny model, så ved du nok også godt, hvor mange penge der skal til for at få fingrene i en splinterny iPhone. Danskerne skifter i høj grad de elektroniske produkter ud rigtig ofte, og af den grund bliver produkternes reelle levetid ikke udnyttet ordentligt. Brugte iPhones er et super godt alternativ til nye, hvis pengene er små. Der er et kæmpe potentiale i at købe og sælge brugte iPhones, og det ved Bluecity.dk også. Bluecity.dk har et stort udvalg af refurbished iPhones - altså brugte iPhones, der er blevet repareret for eventuelle fejl og mangler, og som er klar og i orden til at blive brugt af en ny ejer. Tjek derfor Bluecity.dk ud, og find din måske nye men brugte iPhone. Er du i tvivl om hvilken model der er den rette for dig, så læs med her.


iPhone 8
Hvis du primært skal bruge en iPhone til at skrive sms’er, ringe og til at bruge internettet, så er en iPhone 8 et godt bud. Du får ikke Apples allerbedste kamera med dig hjem, men stadig et rigtig godt kamera, der passer til de flestes behov. Desuden kan du hos Bluecity.dk få en refurbished iPhone 8 med 64 GB til en pris mellem 1400-2200 kr. Hvis du vælger en iPhone 8, så får du en rigtig god iPhone til en fornuftig og billig pris.


iPhone 11
Er du derimod lidt af en hobbyfotograf, så skal du have fingrene i en iPhone 11. iPhone 11 findes i tre udgaver - iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, og de er alle rigtige gode på hver deres måde.

iPhone 11 har Liquid Retina LCD-skærm, dobbelt kamera-system med ultravidvinkel og vidvinkel, og et batteri der holder dagen lang. Den er designet i aluminium og glas, og er vandafvisende ned til 2 meters dybde. Den har en 6,1’’ skærm og fås med op til 256 GB lagerplads.


iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er designet i rustfrit stål og glas, og er vandafvisende helt ned til 4 meters dybde. iPhone 11 Pro har en 5,8’’ skærm og iPhone 11 Pro Max har den største skærmstørrelse på 6,5’’. Begge modeller har en OLED Multi-Touch skærm og et tripelkamera-system med et teleobjektiv, ultravidvinkel og vidvinkel. Alle tre modeller er altså et perfekt match til dig, der elsker at tage billeder.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.