• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Gennemrenoveret bolig omgivet af smuk natur

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 27-4-24 - 08:39

NYKØBING - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en gennemrenoveret stråtækt ejendom på Nakke Vestvej, og ligger i gåafstand til et hyggeligt fuglereservat.


Boligen kan fungere som flexbolig, hvilket giver en unik mulighed for fleksibel anvendelse efter behov.

Indenfor vil man blive mødt af et hyggeligt opholdsrum, der elegant forbinder køkken, alrum og stue. Det grebsfrie køkken er smukt udført for at matche husets stil og æstetik. En brændeovn tilføjer en ekstra dimension af hygge og varme på kølige dage, hvilket gør dette hjem til et perfekt sted at samles med familie og venner.


De fire værelser er placeret i et sammenhængende afsnit sammen med et rummeligt badeværelse, der tilbyder mulighed for bekvemme vaskefaciliteter. På førstesalen kan man finde en rummelig stue med synlige loftsbjælker og loft til kip, der skaber en luftig og indbydende atmosfære.

Udenfor inviterer en overdækket terrasse til afslapning og sociale sammenkomster. Tilbygningen består af to disponible rum, der tilføjer ekstra plads og funktionalitet til ejendommen.


Kontantpris: 2.750.000 kr.
Udbetaling: 140.000 kr.
Brutto: 15.674 kr.
Netto: 12.389 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.