Din guide til en behandling med botox
Illustrationsfoto

Din guide til en behandling med botox

ANNONCEINDHOLD

Søndag 9-10-22 - 16:05

Overvejer du en behandling med botox, har du sikkert en masse spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du tager det næste skridt. Men bare rolig, det næste skridt er ikke selve behandlingen. Det næste skridt er først at læse denne artikel, så tage kontakt til en klinik, og så hjælper de dig efterfølgende med, hvad skridtet efter det er. Denne artikel er en guide til al det almene, du bør vide, inden du tager næste skridt.

5 ting, du skal vide inden din botox-behandling
I dette afsnit kommer vi ind på 5 af de oftest stillede spørgsmål, når det gælder behandling med botox. Dette er også spørgsmål, som du sagtens kan få svar på, hvis du tager kontakt til klinikken, hos hvem du ønsker din botox-behandling.

Hvordan virker botox?
Når man bruger botox til behandling, så benyttes der helt små mængder af det. Det bliver injiceret meget specifikt på det ønskede område, hvor du f.eks. ønsker rynker fjernet. Det får dine muskler til at slappe af og gør det derfor muligt at glatte rynkerne ud, som bidrager til et mere imødekommende og yngre udtryk.

Hvad kan botox bruges til?
Mange forbinder botox med behandling af rynker – og det er også rigtigt. Men botox bliver brugt til så meget mere end blot det. Udover at hjælpe med at reducere smilerynker eller bekymringsrynken mellem brynene, så kan det meget mere. Det kan også hjælpe med at reducere tandkødssmil, give øjenbrynsløft eller afslappe kæbemusklen.

Hvor lang tid er en behandling med botox?
En behandling med botox kan variere lidt, men som udgangspunkt kan du forvente en behandlingstid på 15 minutter. Alt efter område kan det variere, om det er under 15 minutter eller lidt over. Som udgangspunkt kan der dog forventes en behandlingstid på 15 min ca.

Hvornår kan jeg se resultatet af min behandling med botox?
Drømmen ville selvfølgelig være, at vi kunne se resultatet af vores botox-behandling med det samme. Det kan vi dog ikke og vi må være lidt tålmodige. Vi kan også se resultat omkring 3-10 dag efter vores behandling.

Hvor lang tid holder en behandling med botox?
En botox-behandling er ikke permanent. Det betyder derfor, at behandlingen før eller senere vil begynde at falme og virkningen aftager. Hvornår virkningen helt specifikt aftager, kan variere lidt. Dog oplever de fleste, at de efter 3-6 måneder begynder at kunne se virkningen aftage.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.