• <em>Foto: Nykredit Nykøbing</em>

Charmerende villa på toppen af Nyledsbakken

ANNONCEINDHOLD

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 1-6-24 - 09:32

BOLIG - Ugens hus hos Nykredit i Nykøbing er en betagende villa på Nyledsbakken, der med rette kaldes Bakkehuset. Denne villa fra 1934 udstråler karakter og charme og tilbyder 152 kvadratmeter boligplads samt 69 kvadratmeter kælder, fyldt med fine detaljer og historisk elegance.


Villaen byder på et muret indgangsparti, stuk, og smukke fyldningsdøre, som alle er med til at fortælle husets historie. Indretningen omfatter et hyggeligt spisekøkken og hele tre stuer en suite. Dagligstuen imponerer med en indbydende glaskarnap, mens spisestuen har direkte nedgang til en pejsestue med flot stengulv og skønt lysindfald, samt udgang til to terrasser. Desuden rummer stueetagen et værelse og en entré med gæstetoilet.


På førstesalen finder man tre værelser, hvoraf det ene har adgang til en charmerende altan. Der er også et lyst badeværelse med stor bruseniche. Kælderen er yderst rummelig og byder på et ekstra køkken, en gildesal til familiens festlige stunder, et disponibelt rum med pejs, et badeværelse samt yderligere disponible rum, der giver plads til kreativ udfoldelse.


Udendørs finder man en velholdt have med flere terrasser, omgivet af blomstrende bede, frodige buske og store træer. Udsigten til Nykøbings flotte vandtårn forstærker følelsen af at være omgivet af byens rige historie og kultur.

Denne villa er ikke blot et hjem, men en livsstil, der kombinerer historisk charme med moderne komfort, og den udgør en unik mulighed for at bo i et af Nykøbings mest eftertragtede områder.

Kontantpris: 2.295.000 kr.
Udbetaling: 115.000 kr.
Brutto: 13.277 kr.
Netto: 10.483 kr.


Link:
Nykredits omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.