• <em>Foto: Nybolig Nykøbing</em>

Charmerende villa centralt i Rørvig

ANNONCEINDHOLD

Lørdag 8-6-24 - 08:12

BOLIG - Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en charmerende villa fra 2007 på Nørrevangsvej i Rørvig med et boligareal på 135 kvadratmeter i ét plan.


Hjemmets indretning har fået særdeles rosende omtale for dens raffinerede planløsning. Med en klar og solrig grund, hvilket realiserer de bedste forudsætninger for både afslapning og leg, ligger huset også nær Rørvig Havn og smukke Højsandet, et populært naturområde.


Kernen i denne villa er dens åbne køkken, som smelter sammen med både spisestuen og opholdsstuen. Interiøret emmer af klassisk elegance med hvide skabe og træbordplader, alt sammen fremhævet af lyse trægulve og en forbløffende loftshøjhej, som i samspil med store vinduer, tilfører rige lysindfald. Denne stil skaber en indbydende og behagelig atmosfære.


Videre byder huset på tre velindrettede værelser og to veludstyrede badeværelser, systematisk fordelt mellem forældre- og børneafsnit. Forældreaftsnittet kan prale af privat badeværelse, komplet med kar, mens børnene kan glæde sig over et dedikeret rum. En ekstra finesse er husets bryggers, som bidrager til hjemmets funktionalitet.

Udearealerne inviterer til umiddelbar nydelse med både en overdækket og en åben terrasse samt flere skure til diverse hobbyer. Den velplejede have byder på både en plæne klar til leg, et indbydende legehus, samt et hjørne dedikeret til et drivhus og højbede, hvor de grønthåndterede kan dyrke deres haveinteresser.

Kontantpris: 2.150.000 kr.
Udbetaling: 110.000 kr.
Brutto: 12.429 kr.
Netto: 9.813 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.