Tirsdag 23-1-24 - 09:33

Spirituskørsel og kørsel uden førerret i Rørvig

Spirituskørsel og kørsel uden førerret i Rørvig
Illustrationsfoto


AF BJARNE HANSEN

RØRVIG - Midt- og Vestsjællands Politi har rapporteret en episode af spirituskørsel i Rørvig. En 44-årig lokal mand blev sigtet for at køre under påvirkning af alkohol i går aftes.


Hændelsen fandt sted kl. 22:29 på Æblevangen, hvor den 44-årige blev stoppet af politiet, mens han kørte i østlig retning ad Rørvigvej. Ved kontrol blev det konstateret, at manden var påvirket af alkohol, hvilket førte til en sigtelse for spirituskørsel. Derudover blev han også sigtet for at køre uden førerret, da hans kørekort tidligere var blevet administrativt inddraget.


Som en del af proceduren blev der udtaget en blodprøve fra manden, hvilket skal anvendes til at fastslå graden af hans alkoholpåvirkning. Resultaterne af blodprøven er afgørende for sagens videre forløb.

Den 44-årige mand fra Rørvig kan nu forvente at få sagerne om spirituskørsel og kørsel uden førerret afgjort samlet, når politiet modtager resultaterne af blodprøven.
© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.