Mandag 22-1-24 - 23:50

Rørvig Havn moderniseres for 5 mio. kr.

Rørvig Havn moderniseres for 5 mio. kr.
Arkivfoto: Bjarne Hansen


AF BJARNE HANSEN

RØRVIG - Rørvig Havn forbereder sig på en modernisering, der vil koste omkring 5 millioner kroner over de næste to år. Projektet inkluderer en række forbedringer, herunder en ny legeplads, som forventes at øge havnens årlige omsætning med ca. 160.000 kroner.


Den nuværende havn, der også fungerer som færgehavn for Færgen Rørvig-Hundested, skal moderniseres for at imødekomme nutidens krav. En central del af projektet er at erstatte den gamle træbro i færgebassinet ved "kongebroen" med en ny, mere holdbar beton flydebro.

Denne opgradering vil forbedre sikkerheden og stabiliteten i havnen, samtidig med at den fungerer som en effektiv bølgebryder, hvilket gør havnen mere attraktiv for gæstesejlere.


Foruden disse forbedringer vil projektet også øge antallet af bådpladser i havnen, hvilket vil yderligere stimulere den lokale økonomi og tiltrække flere besøgende. Denne omfattende modernisering af Rørvig Havn signalerer en ny æra for havnen, hvilket vil gøre den til en endnu mere indbydende og sikker destination for både lokale og besøgende sejlere.
© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.