Onsdag 13-9-23 - 12:35

Voldsom trafikulykke ved Abildøre

Voldsom trafikulykke ved Abildøre
Foto: Henning Lundhøj


AF BJARNE HANSEN

NYKØBING – Der skete tirsdag morgen en voldsom trafikulykke på Egebjergvej i Abildøre, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


To biler i sammenstød
Kl. 08:47 fik politiet via alarm 112 melding om, at to biler var stødt sammen på Egebjergvej, så redningspersonale var sendt til uheldsstedet.

På uheldsstedet traf politiet redningspersonale fra to ambulancer, en akutbil og det lokale brandvæsen i færd med at tilse og hjælpe især de to førere af de to personbiler, der var involveret i uheldet.


Lægehelikopter
En lægehelikopter ankom også til uheldsstedet og fløj efterfølgende en 37-årig mand fra Vig til Rigshospitalets traumecenter, efter han var blevet frigjort fra sin beskadigede personbil.

En 28-årig mandlig passager i bilen var kommet ud uden at være kommet til skade som følge af uheldet.


Kvinde og barn fra Nykøbing
En 25-årig kvinde fra Nykøbing blev reddet ud af sin personbil og i en ambulance bragt til sygehuset i Holbæk, hvor hun blev indlagt til behandling for indre kvæstelser som følge af sammenstødet. Et barn i hendes bil blev også bragt til skadestuen, men var sluppet uden behandlingskrævende skader.


Kom over i venstre vejbane
Politiet fik klarlagt, at den kvindelige bilist i sin personbil var kørt ad Egebjergvej i sydlig retning og af ukendte årsager formentlig var kommet lidt for langt mod venstre på en lige vejstrækning, så der skete et sammenstød med en personbil, som den mandlige part førte i nordlig retning.

Beskadigelser på venstre del af fronten på mandens bil havde besværliggjort redningen af ham, da han skulle reddes ud af bilen.


Kvinde fik udtaget blodprøve
Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den kvindelige bilist for at få
kontrolleret, hvorvidt hun kunne være påvirket af enten alkohol eller narkotika under kørslen. Det vil analyseerklæringerne fra de udtagne blodprøve give svaret på senere.

Den 37-årige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for knoglebrud i benene, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

Politiet var færdige på uheldsstedet kl. ca. 11:00, hvor trafikken kunne normaliseres ad Egebjergvej.
© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.