Fredag 18-11-22 - 12:15

Kvinde kvæstet i trafikuheld på Odden

Kvinde kvæstet i trafikuheld på Odden
Illustrationsfoto: Pressefotos.dk


AF BJARNE HANSEN

SJÆLLANDS ODDE – Torsdag kl. 12:28 var to personbiler stødt næsten frontalt sammen på Oddenvej ved sidevejen Fællesskovvej, så en ambulance var sendt til uheldsstedet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Det viste sig, at den ene personbil havde så store skader, at et bugseringskøretøj måtte tilkaldes for at fjerne køretøjet.

En 64-årig kvinde fra Sjællands Odde blev i ambulancen bragt til skadestuen til undersøgelse og behandling for en kvæstelse af det ene ben som følge af sammenstødet.


Inden uheldet var den 64-årige kvinde kørt i en personbil i østlig retning, mens en 47-årig kvinde fra København kørte i en personbil i modsat retning. Ud for sidevejen Fællesskovvejen stødte de to parter delvist frontalt sammen.

Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet på grund af personskaden og for at få afklaret de nærmere omstændigheder ved sammenstødet.
© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.