Tirsdag 27-9-22 - 12:53

Unge i varebil stak af efter uheld på tankstation

Unge i varebil stak af efter uheld på tankstation
Illustrationsfoto


AF BJARNE HANSEN

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi fik mandag kl. 12:05 en anmeldelse om, at en høj varebil havde påkørt tagkonstruktionen på en tankstation på Vesterbro i Nykøbing.


Forfulgte bilen
Føreren af varebilen var fortsat fra stedet, men anmelderen var kørt bagefter frem til Grønnevej, hvor varebilen standsede.

Her fik politiet kontakt til varebilen, hvori der havde været to mænd på 18 og 20 år fra Nordsjælland.


Uden kørekort
Den ene mente anmelderen at kunne genkende som føreren, hvorfor politiet undersøgte den 20-årige nærmere. Han havde ikke noget kørekort og var i øvrigt i besiddelse af 0,7 gram hash, som politiet beslaglagde i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.


Inddrog bilnøgler
Den 18-årige kunne heller ikke lovligt være fører af varebilen, hvorfor politiet inddrog bilnøglerne og underrettede bilejeren herom.

Politiet vil nu ud fra eventuel videoovervågning få klarlagt, hvem af de to mænd som kan mistænkes for at have været fører af varebilen.


© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.