Fredag 9-9-22 - 11:04

Villa i skønne landlige omgivelser

ANNONCEINDHOLD

Villa i skønne landlige omgivelser
Foto: Nybolig Nykøbing


BOLIG – Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en villa på 146 kvadratmeter, der ligger på en stor grund i naturskønne omgivelser på en stikvej til Oddenvej i Tengslemark.


Huset er opført i et plan, i pudset murværk, med stålprofiltag og opvarmning via Baxi-pillefyr fra ca. 2008, der giver gulvvarme til alle gulvene i huset.

Boligen er indrettet med entre med klinkegulv og adgang til fyrrummet. Nydeligt badeværelse med bruseplads, badekar, toilet og håndvask i arrangement. Et stort og rummeligt soveværelse. Vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og så god plads, at der tillige kan indrettes endnu et værelse, hvis der er behov derfor.


Endnu et stort soveværelse, der nemt kan opdeles til to værelser. I modsatte ende af huset, ligger det sidste soveværelse. Hyggeligt køkken med god skabsplads og med hvidevarer. Tillige er her en dejlig stue, regulær og nem at indrette og med døre ud til haven.

Udenomsarealerne er perfekte, hvis man ønsker fred og ro, højt til himlen og plads til leg eller hygge i store mængder. Grunden er på omkring 12.000 kvadratmeter, hvor der tidligere har været hestehold.

Endvidere er der en garagebygning/værksted med støbt gulv og indlagt strøm, samt en ældre carport.

Kontantpris: 1.395.000 kr.
Udbetaling: 70.000 kr.
Brutto: 7.490 kr.
Netto: 5.982 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos
Klik på billederne for se dem i stor størrelse
Foto: Nybolig Nykøbing© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.