Fredag 29-7-22 - 08:05

Stor villa nær Sonnerup Skov og strand

Stor villa nær Sonnerup Skov og strand
Foto: Nybolig Nykøbing


BOLIG – Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en villa med naturskøn udsigt på Oddenvej i Sonnerup, tæt på skov og strand.


Stort hus på stor grund
Boligarealet er på 165 kvadratmeter, og ejendommen ligger på en 10.323 kvadratmeter stor grund.

Beliggenheden gør, at man kan bo tæt på naturen og samtidig have hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde.

Huset består af en entré, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en god planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig. Det hyggelige køkken-alrum giver mulighed for at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige gøremål. Køkkenet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.


Indbydende stemning
Spisesektionen ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af det skønne lysindfald. Tilmed er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Videre er der et værelse, et bryggers og et badeværelse.

Endelig rummer førstesalen et toilet og tre værelser, som sikrer soverum til alle. Såfremt der ikke er behov for børneværelser, kan der indrettes et kontor, hobbyrum eller gæsteværelse.

Området byder på Sonnerup Skov og strand, som inviterer til afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Endelig tager det kun ti minutter at køre til Nykøbing.

Kontantpris: 1.995.000 kr.
Udbetaling: 100.000 kr.
Brutto: 10.157 kr.
Netto: 8.194 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos
Klik på billederne for se dem i stor størrelse
Foto: Nybolig Nykøbing© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.