Mandag 27-6-22 - 08:00

Cirkus Arena gæster Nykøbing

Cirkus Arena gæster Nykøbing
Der er cirkusartister og gøgl i verdensklasse, når Cirkus Arena gæster Nykøbing.


AF BJARNE HANSEN

NYKØBING – På onsdag, 29. juni er der atter cirkus i storformat i Nykøbing efter to års corona-nedlukning af kulturlivet.


65 års jubilæum
Cirkus Arena kommer til byen med fuld musik og fejrer sit 65 års jubilæum med Julie Berthelsen og Bubber i spidsen for en festforestilling, som er rig på cirkusartister og gøgl i verdensklasse.

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien til en morsom og livsbekræftende oplevelse.


Ekstra specielt
- At jeg skal på turné med Cirkus Arena er ekstra specielt for mig. Det var kæmpe stort, da Cirkus Arena begyndte at komme til min by i Grønland i 80'erne.

I Danmark er cirkus en del af kulturen, men fordi jeg var barn i Grønland, så har cirkus altid været helt anderledes for mig. Så personligt er det nogle helt specielle følelser, der ligger i at skulle være en del af Cirkus Arenas 65 års jubilæum, fortæller Julie Berthelsen.
© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.