Lørdag 7-5-22 - 18:18

Villa med muligheder og stor have i Rørvig

ANNONCEINDHOLD

Villa med muligheder og stor have i Rørvig
Foto: Nybolig Nykøbing


BOLIG – Ugens Hus hos Nybolig i Nykøbing er en etplansvilla på Møllebakken i Rørvig med et boligareal på 100 kvadratmeter.


Beliggenheden er god, for hverdagens nødvendigheder nås inden for kort afstand. Derudover byder huset på en fin planløsning, som udnytter kvadratmeterne på bedste vis – med blandt andet tre værelser og en stor stue med masser af lys. Dertil kommer en skøn og solrig grund med flere terrasser.

Ejendommen er født af 1970'ernes arkitektur og fremstår som en etplansvilla med flere udbygninger såsom carporten til parkering af bilen. Indenfor venter entréen, der breder sig videre i boligen som en fordelingsgang, som giver adgang til bryggerset, badeværelset og boligens tre værelser.


De øvrige opholdsmiljøerne udgøres af køkkenet og stuen. Begge disse rum er delvist forenet, idet der er lavet en åbning ind til stuen fra det tosidede køkken, så der er mulighed for at føre samtaler på tværs af aktiviteterne.

I stuen er hele den sydøstlige væg udgjort af vinduespartier med skønne lysindfald til følge. Desuden er der direkte udgang til den hævede terrasse herfra.

Grunden breder sig over 1.105 kvadratmeter, og arealet er primært anlagt med en plæne, der er nem at vedligeholde, hvilket sikrer ekstra tid til afslapning.


Kontantpris: 1.495.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto: 7.380 kr.
Netto: 6.028 kr.


Link:
Nyboligs omtale og flere fotos


Klik på billederne for se dem i stor størrelse
Foto: Nybolig Nykøbing© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.