Mandag 11-10-21 - 14:43

Bilist uden kørekort fik taget bilen

Bilist uden kørekort fik taget bilen
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk


AF BJARNE HANSEN

HØJBY – Fredag kl. 17:10 kørte en politipatrulje i Højby, da betjentene bemærkede en bilist, der bakkede med en trailer.


Politiet foretog en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. De bad bilisten, en 37-årig lokal mand, om at se et kørekort, men måtte nøjes med at se hans sygesikringsbevis.

Den 37-årige havde nemlig ikke noget kørekort, da han i 2015 blev frakendt kørekortet i otte år for spirituskørsel i gentagelsestilfælde.

Nummerpladerne som sad på bilen passede til en anden bil og var meldt stjålet fra et autocenter i Nykøbing nogle dage forinden.

Den 37-årige blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for tyveri af nummerplader.


Ottende gang
Politiet beslaglagde den 37-åriges varebil, da det var ottende gang, han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden inden for de sidste tre år.

Den 37-årige accepterede beslaglæggelsen. Der vil senere komme et retsligt efterspil, hvor retten vil tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres.
© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.