Fredag 23-7-21 - 11:56

Efterlyst 35-årig mand skabte utryghed

Efterlyst 35-årig mand skabte utryghed
Illustrationsfoto


AF BJARNE HANSEN

NYKØBING – Torsdag morgen og formiddag skabte en beruset 35-årig mand utryghed i Nakke og i Nykøbings gader.


Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at kl. 07:54 gik den 35-årige råbende og skrigende ad Bygaden i Nakke, hvilket var meget utryghedsskabende, fordi manden råbte efter og ad de personer, han passerede.

En patrulje fik kontakt til den 35-årige, der er uden fast bopæl. Han fik en formaning om passende adfærd i det offentlige rum, så andre ikke fandt hans adfærd utryghedsskabende.


Truende på stationen
Kl. 11:27 fik politiet en ny henvendelse om en utryghedsskabende og truende mand på togstationen i Nykøbing.

Ved politiets ankomst var toget kørt, og den truende mand var ifølge vidner taget med toget. Politiet skyndte sig til Nr. Asmindrup station, hvor toget ankom kort efter. Her fik politiet kontakt til den 35-årige.

Manden var påvirket af spiritus og blev noget udadreagerende i forbindelse med politiets tilstedeværelse. Politiet så sig nødsaget til at anholde ham for at få stoppet hans adfærd, så han efter et lægetilsyn også kunne blive afruset i detentionen på politistationen.


Var efterlyst
Det viste sig, at den 35-årige var efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som gerne ville tale med ham om et par hærværkssager og en tyverisag.

Inden løsladelsen blev han afhørt til disse sager, som også strafferetligt behandles af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Den 35-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd i formiddagens løb.

Tidligere har politiet underrettet mandens hjemkommune om hans personlige situation, så de sociale myndigheder måske kan tilbyde ham fornøden hjælp.© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.