Søndag 4-10-20 - 07:53

Grænser for besparelser i Sommerland

Grænser for besparelser i Sommerland
Arkivfoto


AF BJARNE HANSEN

NR. ASMINDRUP - Sommerland Sjælland A/S havde på grund af Covid-19 fokus på besparelser, men skiftede så taktik forud for sæsonen.


Som følge af udbruddet af Covid-19, hvor forlystelsesparker, Zoologiske haver og lignende blev lukket ned, have Sommerland Sjælland fokus på at nedbringe sine omkostninger inden åbning i sæsonen 2020.

Disse besparelser var dog kun midlertidige, idet de besøgendes krav til “forlystelsesparkens aktiviteter kræver, at forlystelsesparken fremstår i god vedligeholdt stand”, skriver ledelsen i sin årsberetning.


Yderligere vedligeholdelse
Selskabet iværksatte derfor yderligere vedligeholdelse af parken, så den inden sæsonstarten fremstod i “samme gode vedligeholdt stand som i tidligere år”.

På grund af besparelserne inden 30. april har udbruddet af Covid-19 ifølge ledelsen kun i begrænset omfang haft negativ indvirkning på virksomhedens økonomiske forhold.

Sommerland Sjællands ledelse mener, det endnu er for tidligt at opgøre nedgangen og de økonomiske konsekvenser.

Læs også:
Sommerland Sjælland tjente over 2 mio. kr.© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.