Fredag 25-9-20 - 16:40

NIFs kvinder gør den helt store forskel

NIFs kvinder gør den helt store forskel
Kvinderne spiller for sjov, men der er alvor bag. Arkivfoto


LEDER - Det kan godt være, kvinderne i Nykøbing Idrætsforening mest sparker til den runde læderkugle for sjov, men de gør en stor forskel i klubben.


Kvinderne konstaterer, at udfoldelserne på Kongeengens græstæppe blot er et frikvarter fra pligter og ræs. Men kvinderne har på flere punkter taget imponerende socialt ansvar.

For eksempel da de i fjor stillede op til en turnering ved Lyserød Lørdag hos IF Bytoften på Gladsaxe Skole for at støtte kampagnen “Støt Brysterne”.

Her stillede klubbens damehold op mod andre hold for første gang - i den gode sags tjeneste.


Det er nok heller ikke uden kvindernes fortjeneste, at NIF er blevet en forening, som har udviklet sig som en vigtig medspiller i samarbejdet omkring integration og inklusion af lokalområdets nye borgere.

Klubbens bevidste og målrettede arbejde for at give rum og plads til alle uanset etnisk, religiøs eller kulturel baggrund har skabt opmærksomhed omkring klubben.

I januar 2018 blev klubben hædret med Integrationsrådets Mangfoldighedspris. Det var klubbens integrationskoordinator og ildsjæl i Ungdomsudvalget, Julie Jensen, der modtog prisen i form af et træfad som vandrepokal på vegne af klubben.

Flot! Rigtig flot!

BJARNE HANSEN
Chefredaktør
Klik på billederne for se dem i stor størrelse
I januar 2018 blev NIF fortjent hædret med Integrationsrådets Mangfoldighedspris.© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.