Mandag 14-9-20 - 15:08

56-årig fra Odden sigtet for indbrud i Stenstrup

56-årig fra Odden sigtet for indbrud i Stenstrup
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk


AF BJARNE HANSEN

SJÆLLANDS ODDE - Det var en 56-årig mand fra Sjællands Odde, som natten til søndag blev anholdt i forbindelse med et indbrud på Stenstrupvej i Stenstrup, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Nykøbing Avis har tidligere fortalt, hvordan en opmærksom borger lørdag kl. 23.29 anmeldte indbruddet.

Den 43-årige mand havde bemærket en personbil holde parkeret lidt afsides på en grusvej i nærheden. Han havde holdt med bilen og herunder set en mand tilsyneladende læsse noget ind i bilen.


Politiet kørte til området med et par patruljer, herunder en hundepatrulje, som så en mand inde i en privat bolig. Da manden opdagede politiet, stak han af, men hundepatruljen fandt ham kort efter.

Politiet oplyser, at den 56-årige var lettere spirituspåvirket, og han blev anholdt og sigtet for indbrud i villaen, hvor han var set.


Ved anholdelsen var han i ulovlig besiddelse af en kniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven.

I den parkerede bil, der tilhørte den anholdte, fandt politiet flere genstande, der formodes at stamme fra villaen, hvor han havde begået indbrud ved at fjerne en rude i en havedør, så han havde fri adgang til stedet.

Den 56-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når de skal afgøres ved retten.
© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.