Tirsdag 8-9-20 - 06:55

Politiet ønsker hjælp til opklaring af tyverier

Politiet ønsker hjælp til opklaring af tyverier
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk


AF BJARNE HANSEN

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at opklare en række tyverier fra biler og både i Nykøbing og Rørvig, som blev omtalt i Nykøbing Avis mandag.


Politiet efterforsker sagerne ud fra de spor, som der måtte være, men ønsker gerne kontakt fra personer, der kan have gjort iagttagelser i forbindelse med tyverierne både fra bådene og bilerne.

I weekenden fik politiet den tredje anmeldelse om tyverier i Nykøbing og Rørvig i løbet af fredagen og lørdagen. De to anmeldelser omhandlede tyverier, der var blevet begået på Egebjergvej, mens det tredje forhold var sket i Rørvig-området, men fælles for alle tre anmeldelser var, at påhængsmotorer var blevet stjålet fra både.


I Rørvig var tyveriet sket fra en båd ved kysten ud for Skansehage, mens tyverierne i Nykøbing var sket på Egebjergvej.

Søndag eftermiddag modtog politiet så to anmeldelser om indbrud i personbiler, der havde fået knust ruder, medens de havde været parkeret natten mellem lørdag og søndag på Egebjergvej, Nykøbing.

Fra den ene bil havde tyven stjålet en taske indeholdende en mobiltelefon og en computer, mens tyven havde taget et par solbriller fra den anden bil.
© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.